The Crossing (2020)

December 1942, Sarah en Daniel zijn Joods en dreigen door de Duitse bezetters te worden opgepakt. Ze hebben zich verstopt in de kelder van het huis waar de kinderen Otto en Gerda wonen. Op een dag worden hun ouders opgepakt op verdenking van hulp aan de Joden. Moedig besluiten Otto en Gerda de plaats van hun ouders in te nemen en Sarah en Daniel te helpen ontsnappen naar Zweden.

details

3AIMDb 6.710 96 minuten

recensies The Crossing

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Crossing poster van The Crossing cast & crew

kijkwijzer The Crossing

3A

IMDb The Crossing

IMDb 6.710

cast & crew The Crossing

regisseur

Johanne Helgeland

acteurs

Bo Lindquist-Ellingsen, Anna Sofie Skarholt, Bianca Ghilardi-Hellsten, Samson Steine en Henrik Siger Woldene

distributeur

In the Air

details The Crossing

in première op

14-10-2020

genres

familiefilm, drama en oorlog

jaar

2020

speelduur

96 minuten

The Crossing draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Crossing.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Crossing. Hier zie je waar en wanneer The Crossing in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Crossing uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Crossing wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Crossing draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Crossing wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Crossing draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Crossing staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Crossing wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Crossing!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Crossing, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Crossing kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Crossing verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Crossing. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Crossing wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Crossing en de regisseur van de film The Crossing worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.