Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Craft: Legacy (2020)

Vier buitenbeentjes op school experimenteren met duistere krachten om wraak te nemen op iedereen die hen heeft gepest. Wanneer ze grotere krachten hebben opgeroepen loopt alles uit de hand.

details

4GAIMDb 4.310 95 minuten

kijk The Craft: Legacy online

Pathe Thuis
The Craft: Legacy poster van The Craft: Legacy cast & crew

kijkwijzer The Craft: Legacy

4GA

IMDb The Craft: Legacy

IMDb 4.310

cast & crew The Craft: Legacy

regisseur

Zoe Lister-Jones

acteurs

Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna, Nicholas Galitzine, Michelle Monaghan en David Duchovny

scenario

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details The Craft: Legacy

in première op

29-10-2020

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor The Craft: Legacy geen voorstellingen in Maastricht

The Craft: Legacy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Craft: Legacy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Craft: Legacy. Hier zie je waar en wanneer The Craft: Legacy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Craft: Legacy uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Craft: Legacy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Craft: Legacy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Craft: Legacy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Craft: Legacy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Craft: Legacy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Craft: Legacy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Craft: Legacy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Craft: Legacy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Craft: Legacy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Craft: Legacy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Craft: Legacy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Craft: Legacy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Craft: Legacy en de regisseur van de film The Craft: Legacy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.