The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2020)

Trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do Ithttps://img.youtube.com/vi/vftbQ3FQ9zQ/0.jpg2021-09-07T02:24:27+02:00Trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis beweert een moordverdachte door de duivel bezeten te zijn. Paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren gaan toto het uiterste voor de strijd om de ziel van een jonge jongen.

details The Conjuring: The Devil Made Me Do It

6GATIMDb 6.31080980 112 minuten

kijk The Conjuring: The Devil Made Me Do It online

Pathe Thuis
The Conjuring: The Devil Made Me Do It poster van The Conjuring: The Devil Made Me Do It cast & crew

kijkwijzer The Conjuring: The Devil Made Me Do It

6GAT

IMDb The Conjuring: The Devil Made Me Do It

IMDb 6.31080980

cast & crew The Conjuring: The Devil Made Me Do It

regisseur

Michael Chaves

acteurs

Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ruairi O'Connor, Sarah Catherine Hook en Julian Hilliard

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details The Conjuring: The Devil Made Me Do It

in première op

10-06-2021

genre

horror

jaar

2020

speelduur

112 minuten

Deze week zijn er voor The Conjuring: The Devil Made Me Do It geen voorstellingen in Almelo

The Conjuring: The Devil Made Me Do It draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Hier zie je waar en wanneer The Conjuring: The Devil Made Me Do It in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Conjuring: The Devil Made Me Do It wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Conjuring: The Devil Made Me Do It draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It en de regisseur van de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.