The Cave (2019)

Trailer van The Cavehttps://img.youtube.com/vi/Tw6FAOUoSCA/0.jpg2021-09-20T01:08:14+02:00Trailer van The Cave

Documentaire waarin een toegewijd team van vrouwelijke dokters in Syrië wordt gevolgd, dat gewonden verzorgt in een ondergronds ziekenhuis. Deze artsen worden daarbij gehinderd door seksisme.

details The Cave

6AIMDb 7.5102616 107 minuten

recensies The Cave

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
The Cave poster van The Cave cast & crew

kijkwijzer The Cave

6A

IMDb The Cave

IMDb 7.5102616

cast & crew The Cave

regisseur

Feras Fayyad

acteurs

Amani Ballour, Samaher, Alaa en Salim Namour

distributeur

Cinema Delicatessen

details The Cave

in première op

02-01-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

107 minuten

Deze week zijn er voor The Cave geen voorstellingen in Maastricht

The Cave draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Cave.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Cave. Hier zie je waar en wanneer The Cave in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Cave uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Cave wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Cave draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Cave wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Cave draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Cave staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Cave wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Cave!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Cave, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Cave kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Cave verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Cave. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Cave wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Cave en de regisseur van de film The Cave worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.