The Braid (2024)

The Braid in de bioscoop

The Braid is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

  over de film filmtrailer

  Dit is de bioscoopagenda van de film The Braid.

  Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Braid. Hier zie je waar en wanneer The Braid in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

  In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Braid uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Braid wordt vertoond.

  Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Braid draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Braid wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

  De film The Braid draait in deze bioscopen:

  De recensies van de film The Braid staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Braid wordt getoond.

  Bekijk ook de trailer van de film The Braid!

  Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Braid, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Braid kopen/reserveren.

  De filmtijden van de film The Braid verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

  Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Braid. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Braid wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Braid en de regisseur van de film The Braid worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

  Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.