The Boss Baby: Family Business (2021)

Trailer van The Boss Baby: Family Businesshttps://img.youtube.com/vi/RvmO5uQJ0sc/0.jpg2021-08-24T02:18:13+02:00Trailer van The Boss Baby: Family Business

Tim en zijn vrouw Carol wonen in een buitenwijk met hun slimme zevenjarige dochter Tabitha en schattige baby Tina. Tabitha is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is die bezig is om de duistere geheimen achter Tabitha's school te onthullen, zal het de Templeton broers op weer dichter bij elkaar brengen.

The Boss Baby: Family Business is het vervolg op The Boss Baby.

details The Boss Baby: Family Business

2GAIMDb 5.9109768 108 minuten

recensies The Boss Baby: Family Business

De Volkskrant
The Boss Baby: Family Business poster van The Boss Baby: Family Business cast & crew

kijkwijzer The Boss Baby: Family Business

2GA

IMDb The Boss Baby: Family Business

IMDb 5.9109768

cast & crew The Boss Baby: Family Business

regisseur

Tom McGrath

stemmen

James Marsden, Alec Baldwin, Eva Longoria, Ariana Greenblatt, Amy Sedaris en Jeff Goldblum

producent

Jeff Hermann

distributeur

Universal Pictures International

details The Boss Baby: Family Business

in première op

21-07-2021

genres

animatie, komedie en familiefilm

jaar

2021

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor The Boss Baby: Family Business geen voorstellingen in Rotterdam

The Boss Baby: Family Business draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Boss Baby: Family Business.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Boss Baby: Family Business. Hier zie je waar en wanneer The Boss Baby: Family Business in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Boss Baby: Family Business uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Boss Baby: Family Business wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Boss Baby: Family Business draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Boss Baby: Family Business wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Boss Baby: Family Business draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Boss Baby: Family Business staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Boss Baby: Family Business wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Boss Baby: Family Business!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Boss Baby: Family Business, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Boss Baby: Family Business kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Boss Baby: Family Business verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Boss Baby: Family Business. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Boss Baby: Family Business wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Boss Baby: Family Business en de regisseur van de film The Boss Baby: Family Business worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.