The Biggest Little Farm (2018)

Documentaire over cameraman John Chester en zijn vrouw Molly die een stuk grond aanschaffen buiten de stad om een duurzame boerderij te beginnen waar ze hun eigen producten kunnen verbouwen. Het dorre land wordt volgens een ingenieus systeem bebouwd en met de komst van varkens, eenden en kippen wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen, maar ontdekken ook dat de kracht van de natuur de remedie kan zijn bij het bestrijden van diverse plagen, waardoor pesticides overbodig zijn.

details

9AIMDb 8.110 92 minuten

recensies The Biggest Little Farm

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk The Biggest Little Farm online

Picl Pathe Thuis
The Biggest Little Farm poster van The Biggest Little Farm cast & crew

kijkwijzer The Biggest Little Farm

9A

IMDb The Biggest Little Farm

IMDb 8.110

cast & crew The Biggest Little Farm

regisseur

John Chester

acteurs

John Chester en Molly Chester

distributeur

Cinemien

details The Biggest Little Farm

in première op

13-06-2019

genres

documentaire en familiefilm

jaar

2018

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor The Biggest Little Farm geen voorstellingen in Amsterdam

The Biggest Little Farm draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Biggest Little Farm.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Biggest Little Farm. Hier zie je waar en wanneer The Biggest Little Farm in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Biggest Little Farm uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Biggest Little Farm wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Biggest Little Farm draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Biggest Little Farm wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Biggest Little Farm draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Biggest Little Farm staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Biggest Little Farm wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Biggest Little Farm!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Biggest Little Farm, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Biggest Little Farm kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Biggest Little Farm verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Biggest Little Farm. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Biggest Little Farm wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Biggest Little Farm en de regisseur van de film The Biggest Little Farm worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.