The Assistant (2019)

Trailer van The Assistanthttps://img.youtube.com/vi/6cHrlUWnzyw/0.jpg2021-09-19T01:07:54+02:00Trailer van The Assistant

Sinds enkele weken heeft Jane haar droombaan als assistente van een succesvolle magnaat in de entertainmentwereld van New York. Als jongste employee maakt ze lange dagen die voornamelijk gevuld zijn met routineklusjes: scripts kopiëren, afspraken beheren, lunch bestellen, de kopjes opruimen. De grote baas krijgen we niet te zien, maar zijn autoriteit en explosieve willekeur zijn constant voelbaar. Solidariteit onder haar collega's is onderhevig aan opportunisme. Langzaamaan krijgt Jane zicht op de omvang van het misbruik, seksisme en de heersende zwijgcultuur.

details The Assistant

6IMDb 6.31019582 87 minuten

recensies The Assistant

De Filmkrant Trouw NRC

kijk The Assistant online

Pathe Thuis
The Assistant poster van The Assistant cast & crew

kijkwijzer The Assistant

6

IMDb The Assistant

IMDb 6.31019582

cast & crew The Assistant

regisseur

Kitty Green

acteurs

Julia Garner, Owen Holland en Matthew Macfadyen

distributeur

De Filmfreak

details The Assistant

in première op

19-11-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Deze week zijn er voor The Assistant geen voorstellingen in Emmen

The Assistant draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Assistant.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Assistant. Hier zie je waar en wanneer The Assistant in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Assistant uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Assistant wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Assistant draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Assistant wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Assistant draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Assistant staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Assistant wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Assistant!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Assistant, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Assistant kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Assistant verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Assistant. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Assistant wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Assistant en de regisseur van de film The Assistant worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.