Terminator 2: Judgment Day (1991)

Het is tien jaar geleden dat Sarah Connor het doelwit was van een moordlustige Terminator-robot uit de toekomst. Haar zoon John zal ooit de verzetsleider worden die het opneemt tegen supercomputer Skynet. Skynet zendt daarom nu een nieuwe, meer dodelijke Terminator naar het heden om John te elimineren. Het verzet stuurt een oudere Terminator naar het heden om John te beschermen. Een gevecht tussen twee onoverwinnelijke moordmachines ontstaat.

details

4GTIMDb 8.510 137 minuten

recensies Terminator 2: Judgment Day

De Volkskrant

kijk Terminator 2: Judgment Day online

Pathe Thuis
Terminator 2: Judgment Day poster van Terminator 2: Judgment Day cast & crew

kijkwijzer Terminator 2: Judgment Day

4GT

IMDb Terminator 2: Judgment Day

IMDb 8.510

cast & crew Terminator 2: Judgment Day

regisseur

James Cameron

acteurs

Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton en Edward Furlong

distributeur

The Searchers

details Terminator 2: Judgment Day

in première op

24-08-2017

genres

actie, sciencefiction en thriller

jaar

1991

speelduur

137 minuten

Deze week zijn er voor Terminator 2: Judgment Day geen voorstellingen in Den Haag

Terminator 2: Judgment Day draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Terminator 2: Judgment Day.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Terminator 2: Judgment Day. Hier zie je waar en wanneer Terminator 2: Judgment Day in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Terminator 2: Judgment Day uit 1991 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Terminator 2: Judgment Day wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Terminator 2: Judgment Day draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Terminator 2: Judgment Day wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Terminator 2: Judgment Day draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Terminator 2: Judgment Day staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Terminator 2: Judgment Day wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Terminator 2: Judgment Day!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Terminator 2: Judgment Day, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Terminator 2: Judgment Day kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Terminator 2: Judgment Day verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Terminator 2: Judgment Day. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Terminator 2: Judgment Day wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Terminator 2: Judgment Day en de regisseur van de film Terminator 2: Judgment Day worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.