Take Me Somewhere Nice (2019)

Trailer van Take Me Somewhere Nicehttps://img.youtube.com/vi/x9V-TYTzXwU/0.jpg2021-09-06T03:44:49+02:00Trailer van Take Me Somewhere Nice

De Nederlandse tiener Alma brengt een snikhete zomer door in Bosnië, het geboorteland van haar ouders. Maar niets gaat zoals verwacht. Vastberaden om een connectie met haar vaderland te maken, komt ze van de ene vervreemdende situatie in de andere terecht.

details Take Me Somewhere Nice

6GTIMDb 6.3101422 91 minuten

recensies Take Me Somewhere Nice

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Take Me Somewhere Nice online

Pathe Thuis
Take Me Somewhere Nice poster van Take Me Somewhere Nice cast & crew

kijkwijzer Take Me Somewhere Nice

6GT

IMDb Take Me Somewhere Nice

IMDb 6.3101422

cast & crew Take Me Somewhere Nice

regisseur

Ena Sendijarevic

acteurs

Lazar Dragojevic, Sara Luna Zoric en Ernad Prnjavorac

distributeur

Gusto Entertainment

details Take Me Somewhere Nice

in première op

23-05-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

91 minuten

Deze week zijn er voor Take Me Somewhere Nice geen voorstellingen in Utrecht

Take Me Somewhere Nice draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Take Me Somewhere Nice.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Take Me Somewhere Nice. Hier zie je waar en wanneer Take Me Somewhere Nice in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Take Me Somewhere Nice uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Take Me Somewhere Nice wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Take Me Somewhere Nice draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Take Me Somewhere Nice wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Take Me Somewhere Nice draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Take Me Somewhere Nice staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Take Me Somewhere Nice wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Take Me Somewhere Nice!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Take Me Somewhere Nice, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Take Me Somewhere Nice kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Take Me Somewhere Nice verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Take Me Somewhere Nice. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Take Me Somewhere Nice wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Take Me Somewhere Nice en de regisseur van de film Take Me Somewhere Nice worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.