Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Suraj Pe Mangal Bhari (2020)

Bollywoodfilm. Een misverstand loopt uit op een waar kat- en muisspel. Er staat een groot huwelijk en de reputatie van Suraj op het spel.

details

IMDb 5.710 141 minuten
Suraj Pe Mangal Bhari poster van Suraj Pe Mangal Bhari cast & crew

IMDb Suraj Pe Mangal Bhari

IMDb 5.710

cast & crew Suraj Pe Mangal Bhari

regisseur

Abhishek Sharma

acteurs

Fatima Sana Shaikh, Manoj Bajpayee, Abhishek Banerjee, Karishma Tanna, Diljit Dosanjh, Neha Pendse, Vijay Raaz, Seema Bhargava, Annu Kapoor, Supriya Pilgaonkar, Manoj Pahwa, Manuj Sharma, Seema Pahwa, Rohan Shankar, Yashraj Rawal, Neeraj Sood, Vanshika Sharma en Ujjawal Gauraha Shiva

details Suraj Pe Mangal Bhari

jaar

2020

speelduur

141 minuten

Suraj Pe Mangal Bhari draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Suraj Pe Mangal Bhari.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Suraj Pe Mangal Bhari. Hier zie je waar en wanneer Suraj Pe Mangal Bhari in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Suraj Pe Mangal Bhari uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Suraj Pe Mangal Bhari wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Suraj Pe Mangal Bhari draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Suraj Pe Mangal Bhari wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Suraj Pe Mangal Bhari draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Suraj Pe Mangal Bhari staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Suraj Pe Mangal Bhari wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Suraj Pe Mangal Bhari!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Suraj Pe Mangal Bhari, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Suraj Pe Mangal Bhari kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Suraj Pe Mangal Bhari verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Suraj Pe Mangal Bhari. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Suraj Pe Mangal Bhari wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Suraj Pe Mangal Bhari en de regisseur van de film Suraj Pe Mangal Bhari worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.