Supernova (2020)

Trailer van Supernovahttps://img.youtube.com/vi/G6uXyFBWvN0/0.jpg2021-09-22T15:33:38+02:00Trailer van Supernova

Sam en Tusker zijn al twintig jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer.

details Supernova

1TIMDb 6.9107493 94 minuten

recensies Supernova

De Volkskrant
Supernova poster van Supernova cast & crew

kijkwijzer Supernova

1T

IMDb Supernova

IMDb 6.9107493

cast & crew Supernova

regisseur

Harry Macqueen

acteurs

Colin Firth en Stanley Tucci

distributeur

Cinéart Nederland

details Supernova

in première op

22-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Cinecitta

Cinecitta

vandaag wo ...
morgen do
11:15
vrijdag vr ...
zaterdag za
16:15
zondag zo
14:00
maandag ma
14:15
dinsdag di
11:30
Pathé Tilburg

Pathé Tilburg

vandaag wo ...
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma
19:30
dinsdag di ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Supernova.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Supernova. Hier zie je waar en wanneer Supernova in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Supernova uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Supernova wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Supernova draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Supernova wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Drachten, Tilburg, Eindhoven, Rotterdam, Nijmegen, Arnhem, Deventer, Zwolle, Amsterdam, Groningen, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort, Ede, Leeuwarden, Gouda, Zutphen en Alphen a/d Rijn

De film Supernova draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinecitta, Cinerama, De Bios Drachten, Filmhallen, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Gouda, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Lumière, LUX, Luxor Theater, Natlab, Parkvilla Filmhuis, Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tilburg, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Springhaver, Theater Dakota en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film Supernova staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Supernova wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Supernova!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Supernova, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Supernova kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Supernova verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Supernova. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Supernova wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Supernova en de regisseur van de film Supernova worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.