Supernova (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film Supernova.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Supernova. Hier zie je waar en wanneer Supernova in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Supernova uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Supernova wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Supernova draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Supernova wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zoetermeer, Enschede, Dordrecht, Utrecht en Stadskanaal

De film Supernova draait in deze bioscopen: Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Enschede, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Zoetermeer en Service Bioscoop Smoky

De recensies van de film Supernova staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Supernova wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Supernova!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Supernova, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Supernova kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Supernova verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Supernova. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Supernova wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Supernova en de regisseur van de film Supernova worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.