Summerland (2020)

Trailer van Summerlandhttps://img.youtube.com/vi/OL6gmsO6sLk/0.jpg2021-09-19T01:05:27+02:00Trailer van Summerland

Om zich te kunnen concentreren op haar werk als schrijfster in het midden van de Tweede Wereldoorlog, sluit de jonge Alice zich op in haar werkkamer op de kliffen van Dover. Afgesloten van de buitenwereld probeert ze wetenschappelijk bewijs te vinden dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken wanneer ze de zorg voor de jonge, uit Londen gevluchte Frank op zich moet nemen. Door zijn onschuld en nieuwsgierigheid komen emoties en geheimen uit het verleden naar boven die ze lange tijd heeft proberen te onderdrukken.

details Summerland

3AIMDb 7.0105045 99 minuten

recensies Summerland

De Volkskrant NRC

kijk Summerland online

Pathe Thuis
Summerland poster van Summerland cast & crew

kijkwijzer Summerland

3A

IMDb Summerland

IMDb 7.0105045

cast & crew Summerland

regisseur

Jessica Swale

acteurs

Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton en Tom Courtenay

distributeur

The Searchers

details Summerland

in première op

13-08-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

99 minuten

Deze week zijn er voor Summerland geen voorstellingen in Almere

Summerland draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Summerland.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Summerland. Hier zie je waar en wanneer Summerland in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Summerland uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Summerland wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Summerland draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Summerland wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Summerland draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Summerland staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Summerland wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Summerland!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Summerland, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Summerland kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Summerland verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Summerland. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Summerland wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Summerland en de regisseur van de film Summerland worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.