Summer of Soul (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Summer of Soul.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Summer of Soul. Hier zie je waar en wanneer Summer of Soul in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Summer of Soul uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Summer of Soul wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Summer of Soul draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Summer of Soul wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Summer of Soul draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Summer of Soul staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Summer of Soul wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Summer of Soul!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Summer of Soul, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Summer of Soul kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Summer of Soul verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Summer of Soul. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Summer of Soul wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Summer of Soul en de regisseur van de film Summer of Soul worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.