Strawberry Mansion (2021)

Trailer van Strawberry Mansionhttps://img.youtube.com/vi/7ebx1HyuLR0/0.jpg2021-09-17T03:30:31+02:00Trailer van Strawberry Mansion

In een toekomst niet ver van nu, heeft belastinginspecteur James het niet makkelijk. Elke nacht droomt hij van een benauwend roze kamertje met reclameaanbiedingen. In zijn wakende leven is elk greintje avontuur en onvoorspelbaarheid in deze eind-kapitalistische wereld verdwenen. Dan wordt hij uitgenodigd door de excentrieke Arabella, die haar hele leven nog geen enkele droombelasting heeft betaald. Ze vraagt hem om alsnog al haar dromen te onderzoeken. In no-time ontwricht Arabella James overzichtelijke leven. Logerend in haar roze kasteelhuis gaan zijn en haar dromen door elkaar lopen en begint ook de werkelijkheid steeds surrealistischer vormen aan te nemen.

details Strawberry Mansion

3ATIMDb 6.510418 90 minuten

recensies Strawberry Mansion

De Filmkrant De Volkskrant
Strawberry Mansion poster van Strawberry Mansion cast & crew

kijkwijzer Strawberry Mansion

3AT

IMDb Strawberry Mansion

IMDb 6.510418

cast & crew Strawberry Mansion

regisseurs

Kentucker Audley en Albert Birney

acteurs

Kentucker Audley, Penny Fuller en Grace Glowicki

distributeur

Periscoop Film

details Strawberry Mansion

in première op

22-07-2021

genres

komedie, romantiek en drama

jaar

2021

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Strawberry Mansion geen voorstellingen in Rotterdam

Dit is de bioscoopagenda van de film Strawberry Mansion.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Strawberry Mansion. Hier zie je waar en wanneer Strawberry Mansion in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Strawberry Mansion uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Strawberry Mansion wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Strawberry Mansion draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Strawberry Mansion wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zutphen en Amsterdam

De film Strawberry Mansion draait in deze bioscopen: EYE en Luxor Theater

De recensies van de film Strawberry Mansion staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Strawberry Mansion wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Strawberry Mansion!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Strawberry Mansion, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Strawberry Mansion kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Strawberry Mansion verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Strawberry Mansion. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Strawberry Mansion wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Strawberry Mansion en de regisseur van de film Strawberry Mansion worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.