Storm: Letters Van Vuur (2017)

Trailer van Storm: Letters Van Vuurhttps://img.youtube.com/vi/2gYgoDJP0RM/0.jpg2021-09-02T03:39:22+02:00Trailer van Storm: Letters Van Vuur

De middeleeuwse Lage Landen. De twaalfjarige Storm ziet hoe zijn vader Klaas wordt gearresteerd. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf.

details Storm: Letters Van Vuur

3ATIMDb 6.110576 105 minuten

recensies Storm: Letters Van Vuur

De Volkskrant

kijk Storm: Letters Van Vuur online

Pathe Thuis
Storm: Letters Van Vuur poster van Storm: Letters Van Vuur cast & crew

kijkwijzer Storm: Letters Van Vuur

3AT

IMDb Storm: Letters Van Vuur

IMDb 6.110576

cast & crew Storm: Letters Van Vuur

regisseur

Dennis Bots

acteurs

Peter Van den Begin, Juna de Leeuw, Davy Gomez, Angela Schijf, Yorick van Wageningen, Maarten Heijmans en Egbert Jan Weeber

distributeur

Dutch FilmWorks

details Storm: Letters Van Vuur

in première op

19-01-2017

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2017

speelduur

105 minuten

Storm: Letters Van Vuur draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Storm: Letters Van Vuur.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Storm: Letters Van Vuur. Hier zie je waar en wanneer Storm: Letters Van Vuur in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Storm: Letters Van Vuur uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Storm: Letters Van Vuur wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Storm: Letters Van Vuur draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Storm: Letters Van Vuur wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Storm: Letters Van Vuur draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Storm: Letters Van Vuur staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Storm: Letters Van Vuur wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Storm: Letters Van Vuur!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Storm: Letters Van Vuur, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Storm: Letters Van Vuur kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Storm: Letters Van Vuur verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Storm: Letters Van Vuur. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Storm: Letters Van Vuur wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Storm: Letters Van Vuur en de regisseur van de film Storm: Letters Van Vuur worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.