Stop Making Sense (1984)

Concertregistratie van post-punk/new wave band Talking Heads uit 1984. Met leadsinger David Byrne als energiek middelpunt.

details Stop Making Sense

IMDb 8.61014450 88 minuten
Stop Making Sense poster van Stop Making Sense cast & crew

IMDb Stop Making Sense

IMDb 8.61014450

cast & crew Stop Making Sense

regisseur

Jonathan Demme

acteurs

Bernie Worrell, Alex Weir, Steven Scales, Lynn Mabry, Ednah Holt, Tina Weymouth, Jerry Harrison, Chris Frantz en David Byrne

details Stop Making Sense

jaar

1984

speelduur

88 minuten

Deze week zijn er voor Stop Making Sense geen voorstellingen in Rotterdam

Stop Making Sense draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Stop Making Sense.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Stop Making Sense. Hier zie je waar en wanneer Stop Making Sense in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Stop Making Sense uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Stop Making Sense wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Stop Making Sense draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Stop Making Sense wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Stop Making Sense draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Stop Making Sense staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Stop Making Sense wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Stop Making Sense!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Stop Making Sense, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Stop Making Sense kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Stop Making Sense verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Stop Making Sense. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Stop Making Sense wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Stop Making Sense en de regisseur van de film Stop Making Sense worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.