Stevie Nicks, 24 Karat Gold (2020)

Concertfilm die is opgenomen tijdens twee optredens van de uitverkochte 24 Karat Gold Tour van Stevie Nicks.

details

IMDb 8.710 135 minuten

recensies Stevie Nicks, 24 Karat Gold

De Filmkrant
Stevie Nicks, 24 Karat Gold poster van Stevie Nicks, 24 Karat Gold cast & crew

IMDb Stevie Nicks, 24 Karat Gold

IMDb 8.710

cast & crew Stevie Nicks, 24 Karat Gold

regisseur

Joe Thomas

acteur

Stevie Nicks

details Stevie Nicks, 24 Karat Gold

jaar

2020

speelduur

135 minuten

Deze week zijn er voor Stevie Nicks, 24 Karat Gold geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold. Hier zie je waar en wanneer Stevie Nicks, 24 Karat Gold in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Stevie Nicks, 24 Karat Gold wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Zutphen, Deventer, Alkmaar, Panningen en Alblasserdam

De film Stevie Nicks, 24 Karat Gold draait in deze bioscopen: Cinemajestic, DOK6 Cinema, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis De Keizer, Landvast, LantarenVenster en Luxor Theater

De recensies van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold en de regisseur van de film Stevie Nicks, 24 Karat Gold worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.