SpongeBob schiet te hulp (2020)

Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden.

details

IMDb 6.410 91 minuten
SpongeBob schiet te hulp poster van SpongeBob schiet te hulp cast & crew

IMDb SpongeBob schiet te hulp

IMDb 6.410

cast & crew SpongeBob schiet te hulp

regisseur

Tim Hill

acteurs

Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Carolyn Lawrence, Rodger Bumpass, Mr. Lawrence, Matt Berry, Snoop Dogg, Keanu Reeves, Jill Talley, Veronica Alicino, Lori Alan, Awkwafina, Clancy Brown, Mary Jo Catlett, Jack Gore, Tiffany Haddish, Jason Maybaum, Charlotte Grace Prinze en Danny Trejo

details SpongeBob schiet te hulp

jaar

2020

speelduur

91 minuten

SpongeBob schiet te hulp draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film SpongeBob schiet te hulp.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film SpongeBob schiet te hulp. Hier zie je waar en wanneer SpongeBob schiet te hulp in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film SpongeBob schiet te hulp uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen SpongeBob schiet te hulp wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film SpongeBob schiet te hulp draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film SpongeBob schiet te hulp wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film SpongeBob schiet te hulp draait in deze bioscopen:

De recensies van de film SpongeBob schiet te hulp staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film SpongeBob schiet te hulp wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film SpongeBob schiet te hulp!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film SpongeBob schiet te hulp, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film SpongeBob schiet te hulp kopen/reserveren.

De filmtijden van de film SpongeBob schiet te hulp verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film SpongeBob schiet te hulp. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film SpongeBob schiet te hulp wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film SpongeBob schiet te hulp en de regisseur van de film SpongeBob schiet te hulp worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.