Spiral: From the Legacy of Saw (2020)

Trailer van Spiral: From the Legacy of Sawhttps://img.youtube.com/vi/MS83qrgFdq8/0.jpg2021-08-22T03:50:57+02:00Trailer van Spiral: From the Legacy of Saw

Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan nemen de brutale detective Zeke en zijn onervaren partner de leiding in een moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

details Spiral: From the Legacy of Saw

6GATIMDb 5.31032394 93 minuten
Spiral: From the Legacy of Saw poster van Spiral: From the Legacy of Saw cast & crew

kijkwijzer Spiral: From the Legacy of Saw

6GAT

IMDb Spiral: From the Legacy of Saw

IMDb 5.31032394

cast & crew Spiral: From the Legacy of Saw

regisseur

Darren Lynn Bousman

acteurs

Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols en Max Minghella

distributeur

Independent Films

details Spiral: From the Legacy of Saw

in première op

10-06-2021

genres

horror, thriller en mysterie

jaar

2020

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Spiral: From the Legacy of Saw geen voorstellingen in Emmen

Spiral: From the Legacy of Saw draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Spiral: From the Legacy of Saw.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spiral: From the Legacy of Saw. Hier zie je waar en wanneer Spiral: From the Legacy of Saw in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spiral: From the Legacy of Saw uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Spiral: From the Legacy of Saw wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Spiral: From the Legacy of Saw draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spiral: From the Legacy of Saw wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Spiral: From the Legacy of Saw draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Spiral: From the Legacy of Saw staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Spiral: From the Legacy of Saw wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spiral: From the Legacy of Saw!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spiral: From the Legacy of Saw, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spiral: From the Legacy of Saw kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Spiral: From the Legacy of Saw verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Spiral: From the Legacy of Saw. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Spiral: From the Legacy of Saw wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spiral: From the Legacy of Saw en de regisseur van de film Spiral: From the Legacy of Saw worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.