Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) (2018)

Middelbare scholier en superheld Miles Morales moet het opnemen tegen kwaadaardige Inheritors die de spider-personages willen uitroeien.

details

2GAIMDb 8.410 117 minuten

recensies Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV)

De Volkskrant

kijk Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) online

Pathe Thuis
Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) poster van Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) cast & crew

kijkwijzer Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV)

2GA

IMDb Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV)

IMDb 8.410

cast & crew Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV)

regisseurs

Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman

stemmen

Shameik Moore, Jake Johnson en Hailee Steinfeld

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV)

in première op

20-12-2018

genre

animatie

jaar

2018

taal

Originele versie

speelduur

117 minuten

Deze week zijn er voor Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) geen voorstellingen in Rotterdam

Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV). Hier zie je waar en wanneer Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) en de regisseur van de film Spider-Man: Into The Spider-Verse (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.