Space Jam A New Legacy (OV) (2021)

Trailer van Space Jam A New Legacy (OV)https://img.youtube.com/vi/lejO46NPQww/0.jpg2021-09-15T02:16:12+02:00Trailer van Space Jam A New Legacy (OV)

LeBron wordt samen met zijn jonge zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI (artificiële intelligentie). Om hieruit te ontsnappen, moet LeBron zorgen dat hij met Bugs, Lola Bunny en de rest van de chaotische bende een basketbalwedstrijd wint van de digitale kampioenen van de AI. De Tunes nemen het op tegen de Goons, een team van ongekend sterke profspelers. Nog nooit heeft er voor LeBron zoveel op het spel gestaan. Het is een wedstrijd die bepalend is voor de band met zijn zoon en die bewijst hoe belangrijk het is om jezelf te blijven.

details Space Jam A New Legacy (OV)

3AIMDb 4.41053995 116 minuten

recensies Space Jam A New Legacy (OV)

De Volkskrant

kijk Space Jam A New Legacy (OV) online

Pathe Thuis
Space Jam A New Legacy (OV) poster van Space Jam A New Legacy (OV) cast & crew

kijkwijzer Space Jam A New Legacy (OV)

3A

IMDb Space Jam A New Legacy (OV)

IMDb 4.41053995

cast & crew Space Jam A New Legacy (OV)

regisseur

Malcom D. Lee

stemmen

J. Michael Tatum, Zendaya en Gabriel Iglesias

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Space Jam A New Legacy (OV)

in première op

14-07-2021

genres

animatie, live action en komedie

jaar

2021

taal

Originele versie

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor Space Jam A New Legacy (OV) geen voorstellingen in Den Bosch

Space Jam A New Legacy (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Space Jam A New Legacy (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Space Jam A New Legacy (OV). Hier zie je waar en wanneer Space Jam A New Legacy (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Space Jam A New Legacy (OV) uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Space Jam A New Legacy (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Space Jam A New Legacy (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Space Jam A New Legacy (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Space Jam A New Legacy (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Space Jam A New Legacy (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Space Jam A New Legacy (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Space Jam A New Legacy (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Space Jam A New Legacy (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Space Jam A New Legacy (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Space Jam A New Legacy (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Space Jam A New Legacy (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Space Jam A New Legacy (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Space Jam A New Legacy (OV) en de regisseur van de film Space Jam A New Legacy (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.