South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999)

Als vier achtjarige jongens uit het kleine dorpje South Park naar binnen weten te glippen bij een film van hun helden Terrance en Phillip, breekt de hel los. Ze nemen alle scheldwoorden over die ze in de film horen en de moeders geven de Canadese komieken hier de schuld van. Het loopt uit op een oorlog tussen Amerika en Canada, waar Satan en zijn levenspartner Saddam zich ook mee gaan bemoeien.

details

IMDb 7.710 81 minuten
South Park: Bigger, Longer & Uncut poster van South Park: Bigger, Longer & Uncut cast & crew

IMDb South Park: Bigger, Longer & Uncut

IMDb 7.710

cast & crew South Park: Bigger, Longer & Uncut

regisseur

Trey Parker

acteurs

Trey Parker, Matt Stone, Mary Kay Bergman, Isaac Hayes, Jesse Brant Howell, Anthony Cross-Thomas, Franchesca Clifford, Bruce Howell, Deb Adair, Jennifer Howell, George Clooney, Brent Spiner, Minnie Driver, Dave Foley, Eric Idle, Nick Rhodes, Toddy Walters, Stewart Copeland, Stanley G. Sawicki, Mike Judge en Howard McGillin

details South Park: Bigger, Longer & Uncut

jaar

1999

speelduur

81 minuten

Deze week zijn er voor South Park: Bigger, Longer & Uncut geen voorstellingen in Amsterdam

South Park: Bigger, Longer & Uncut draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut. Hier zie je waar en wanneer South Park: Bigger, Longer & Uncut in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut uit 1999 getoond. Ook zie je in welke bioscopen South Park: Bigger, Longer & Uncut wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film South Park: Bigger, Longer & Uncut draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film South Park: Bigger, Longer & Uncut wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film South Park: Bigger, Longer & Uncut draait in deze bioscopen:

De recensies van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film South Park: Bigger, Longer & Uncut, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film South Park: Bigger, Longer & Uncut kopen/reserveren.

De filmtijden van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut en de regisseur van de film South Park: Bigger, Longer & Uncut worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.