Soundtrack for a Revolution (2009)

Documentaire; zwarte muziek was niet zo maar muziek, het was een oraal verslag van de geschiedenis en onlosmakelijk verbonden met de strijd tegen apartheid en segregatie. Soundtrack for a Revolution laat met interviews, historische fragmenten en nieuwe optredens van vrijheidsliederen zien wat het belang was van die muziek.

Soundtrack for a Revolution poster van Soundtrack for a Revolution

beoordelingen Soundtrack for a Revolution

IMDb 7.710

cast & crew Soundtrack for a Revolution

regisseurs

Bill Guttentag en Dan Sturman

acteurs

The Roots, John Legend, Wyclef Jean, Joss Stone, Richie Havens, Anthony Hamilton, The Blind Boys of Alabama, Angie Stone, Mary Mary, TV on the Radio, Harry Belafonte, John Lewis, Lula Joe Williams, Andrew Young, Lynda Lowery, Julian Bond, C.T. Vivian, John Seigenthaler, Dorothy Cotton, Candie Carawan, Guy Carawan, Joanne Bland, Mamie Brown-Mason, Robert Cohen, Farrell J. Duncombe, Jamila Jones, Edwin King, Samuel Kyles, Dorie Ladner, Bernard LaFayette Jr., James M. Lawson Jr., Charles McDew, Harold Middlebrook, Mamie Till Mobley, Charles Neblett, Hank Thomas, Emmett Till, Mary Williams en Robert Zellner

details Soundtrack for a Revolution

jaar

2009

speelduur

82 minuten

Deze week zijn er voor Soundtrack for a Revolution geen voorstellingen in Den Haag

Dit is de biosagenda van de film Soundtrack for a Revolution.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Soundtrack for a Revolution getoond.

De je film Soundtrack for a Revolution wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Soundtrack for a Revolution draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Soundtrack for a Revolution staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Soundtrack for a Revolution!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Soundtrack for a Revolution, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Soundtrack for a Revolution verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Soundtrack for a Revolution

De film Soundtrack for a Revolution in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Soundtrack for a Revolution, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.