Sorry We Missed You (2019)

Ricky en Abby wonen met hun twee tienerkinderen in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen.

details

1TIMDb 7.610 100 minuten

recensies Sorry We Missed You

De Filmkrant De Volkskrant Trouw De Groene Amsterdammer

kijk Sorry We Missed You online

Picl Pathe Thuis
Sorry We Missed You poster van Sorry We Missed You cast & crew

kijkwijzer Sorry We Missed You

1T

IMDb Sorry We Missed You

IMDb 7.610

cast & crew Sorry We Missed You

regisseur

Ken Loach

acteurs

Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Katie Proctor en Rhys Stone

distributeur

Cinéart Nederland

details Sorry We Missed You

in première op

14-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Sorry We Missed You draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sorry We Missed You.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sorry We Missed You. Hier zie je waar en wanneer Sorry We Missed You in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sorry We Missed You uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sorry We Missed You wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sorry We Missed You draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sorry We Missed You wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sorry We Missed You draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sorry We Missed You staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Sorry We Missed You wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sorry We Missed You!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sorry We Missed You, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sorry We Missed You kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sorry We Missed You verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sorry We Missed You. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sorry We Missed You wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sorry We Missed You en de regisseur van de film Sorry We Missed You worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.