Songs of Earth (2023)

Songs of Earth in de bioscoop

Songs of Earth is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Songs of Earth.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Songs of Earth. Hier zie je waar en wanneer Songs of Earth in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Songs of Earth uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Songs of Earth wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Songs of Earth draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Songs of Earth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Sneek, Soest en Emmen

De film Songs of Earth draait in deze bioscopen: CineSneek, Filmhuis Artishock en Kinepolis Emmen

De recensies van de film Songs of Earth staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Songs of Earth wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Songs of Earth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Songs of Earth, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Songs of Earth kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Songs of Earth verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Songs of Earth. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Songs of Earth wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Songs of Earth en de regisseur van de film Songs of Earth worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.