Songbird (2020)

Trailer van Songbirdhttps://img.youtube.com/vi/zEqy9-QXeo4/0.jpg2021-08-23T02:02:47+02:00Trailer van Songbird

In Songbird is het COVID-23 virus gemuteerd en bevindt de wereld zich in het vierde jaar van een lockdown. Besmette Amerikanen worden uit hun huis gehaald en onder dwang naar quarantaine kampen gebracht die bekend staan als Q-Zones. Het is onmogelijk om hieruit te ontsnappen. Een paar dappere mensen vechten in een schijnbaar hopeloze strijd tegen de onderdrukking. Middenin deze ontwrichte wereld vindt Nico, een koerier die immuun is voor het virus, liefde en hoop bij Sara. Hoewel de lockdown het onmogelijk maakt elkaar in het echt te ontmoeten.

details Songbird

4GATIMDb 4.7107876 85 minuten
Songbird poster van Songbird cast & crew

kijkwijzer Songbird

4GAT

IMDb Songbird

IMDb 4.7107876

cast & crew Songbird

regisseur

Adam Mason

acteurs

Demi Moore, K.J. Apa, Sofia Carson en Bradley Whitford

scenario

en

distributeur

Independent Films

details Songbird

in première op

29-07-2021

genres

thriller, actie en romantiek

jaar

2020

speelduur

85 minuten

Deze week zijn er voor Songbird geen voorstellingen in Nijmegen

Songbird draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Songbird.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Songbird. Hier zie je waar en wanneer Songbird in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Songbird uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Songbird wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Songbird draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Songbird wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Songbird draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Songbird staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Songbird wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Songbird!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Songbird, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Songbird kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Songbird verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Songbird. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Songbird wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Songbird en de regisseur van de film Songbird worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.