Son-Mother (2019)

Trailer van Son-Motherhttps://img.youtube.com/vi/kF9ZW_VrpGk/0.jpg2021-09-19T02:13:32+02:00Trailer van Son-Mother

Leila, een hardwerkende weduwe met een twaalfjarig zoontje en een tweejarig dochtertje, vreest dat zij wordt ontslagen. Het huwelijksaanzoek van buschauffeur Kazem biedt uitkomst. Maar Kazem heeft een twaalfjarige dochter en volgens een Iraanse religieuze traditie mag een jongen die geen bloedverwant is, niet met een meisje onder één dak samenwonen. Kazem stelt voor Leila's zoon ergens anders te laten wonen tot zijn dochter gehuwd is, maar Leila wil dat niet. Als het dochtertje van Leila plots erg ziek wordt en alleen Kazem geld heeft om de dure medicatie te betalen, staat Leila voor een moeilijke keuze.

details Son-Mother

4AIMDb 7.210226 102 minuten

recensies Son-Mother

De Filmkrant De Volkskrant
Son-Mother poster van Son-Mother cast & crew

kijkwijzer Son-Mother

4A

IMDb Son-Mother

IMDb 7.210226

cast & crew Son-Mother

regisseur

Mahnaz Mohammadi

acteurs

Mahan Nasiri, Raha Khodayari en Reza Behbudi

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Son-Mother

in première op

17-06-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

102 minuten

Deze week zijn er voor Son-Mother geen voorstellingen in Bussum

Dit is de bioscoopagenda van de film Son-Mother.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Son-Mother. Hier zie je waar en wanneer Son-Mother in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Son-Mother uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Son-Mother wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Son-Mother draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Son-Mother wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Sneek

De film Son-Mother draait in deze bioscopen: CineSneek

De recensies van de film Son-Mother staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Son-Mother wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Son-Mother!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Son-Mother, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Son-Mother kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Son-Mother verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Son-Mother. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Son-Mother wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Son-Mother en de regisseur van de film Son-Mother worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.