Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Sofia (2018)

Sofia woont met haar ouders in Casablanca wanneer ze tijdens een etentje met haar familie een enorme last krijgt van buikpijn waarna haar vliezen breken. Het feit dat ze op het punt staat te bevallen wordt verborgen gehouden voor de anderen en ze vertrekt met haar nicht naar het ziekenhuis onder het mom te veel te hebben gegeten.

details

IMDb 6.510 80 minuten

recensies Sofia

De Filmkrant De Volkskrant
Sofia poster van Sofia cast & crew

IMDb Sofia

IMDb 6.510

cast & crew Sofia

regisseur

Meryem Benm'Barek-Aloïsi

acteurs

Maha Alemi, Lubna Azabal en Sarah Perles

details Sofia

in première op

04-04-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

80 minuten

Sofia draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sofia.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sofia. Hier zie je waar en wanneer Sofia in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sofia uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sofia wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sofia draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sofia wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sofia draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sofia staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sofia wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sofia!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sofia, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sofia kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sofia verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sofia. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sofia wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sofia en de regisseur van de film Sofia worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.