Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021)

Trailer van Snake Eyes: G.I. Joe Originshttps://img.youtube.com/vi/ZbBtKPezDtE/0.jpg2021-09-19T03:57:02+02:00Trailer van Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Strijder Snake Eyes wordt verwelkomd in de oude Japanse clan Arashikage nadat hij het leven van hun troonopvolger redde. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de manieren van de ninja-krijger, terwijl ze hem ook iets bieden waar hij naar verlangde: een thuis. Als geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld.

details Snake Eyes: G.I. Joe Origins

4GIMDb 5.41021645 121 minuten
Snake Eyes: G.I. Joe Origins poster van Snake Eyes: G.I. Joe Origins cast & crew

kijkwijzer Snake Eyes: G.I. Joe Origins

4G

IMDb Snake Eyes: G.I. Joe Origins

IMDb 5.41021645

cast & crew Snake Eyes: G.I. Joe Origins

regisseur

Robert Schwentke

acteurs

Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Takehiro Hira, Haruka Abe, Samara Weaving, Peter Mensah en Iko Uwais

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Snake Eyes: G.I. Joe Origins

in première op

22-07-2021

genre

actie

jaar

2021

speelduur

121 minuten

Deze week zijn er voor Snake Eyes: G.I. Joe Origins geen voorstellingen in Amersfoort

Snake Eyes: G.I. Joe Origins draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Hier zie je waar en wanneer Snake Eyes: G.I. Joe Origins in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Snake Eyes: G.I. Joe Origins wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Snake Eyes: G.I. Joe Origins draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins en de regisseur van de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.