Sistors with Transistors (2020)

De documentaire Sisters with Transistors vertelt het verhaal van de vrouwelijke pioniers in de elektronische muziek. Zij omarmden hun apparatuur en technologie, om de manier waarop muziek wordt geproduceerd en hoe er naar geluisterd wordt vandaag de dag te transformeren.

details

IMDb 7.710 86 minuten
Sistors with Transistors poster van Sistors with Transistors cast & crew

IMDb Sistors with Transistors

IMDb 7.710

cast & crew Sistors with Transistors

regisseur

Lisa Rovner

acteurs

Wendy Carlos, Laurie Anderson, Suzanne Ciani, Delia Derbyshire, Maryanne Amacher, Bebe Barron, Laurie Spiegel, Clara Lockmore, Pauline Oliveros, Daphne Oram en Elaine Radigue

details Sistors with Transistors

jaar

2020

speelduur

86 minuten

Sistors with Transistors draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sistors with Transistors.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sistors with Transistors. Hier zie je waar en wanneer Sistors with Transistors in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sistors with Transistors uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sistors with Transistors wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sistors with Transistors draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sistors with Transistors wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sistors with Transistors draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sistors with Transistors staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Sistors with Transistors wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sistors with Transistors!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sistors with Transistors, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sistors with Transistors kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sistors with Transistors verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sistors with Transistors. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sistors with Transistors wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sistors with Transistors en de regisseur van de film Sistors with Transistors worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.