Singel 39 (2018)

Mo heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar en een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

recensies Singel 39

De Volkskrant
Singel 39 poster van Singel 39

beoordelingen Singel 39

9AT

IMDb 5.810

cast & crew Singel 39

regisseur

Frank Krom

acteurs

Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville en Gerard Cox

scenario

producent

Rachel van Bommel

distributeur

Dutch FilmWorks

details Singel 39

in première op

09-05-2019

genres

romantiek en drama

jaar

2018

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Singel 39 geen voorstellingen in Amsterdam

Dit is de biosagenda van de film Singel 39.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Singel 39 getoond.

De je film Singel 39 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Schagen, Ede, Zwolle, Enschede, Den Haag, Leeuwarden, Woudrichem, Veldhoven, Beverwijk, Zevenaar, Almelo, Utrecht, Uden, Houten, Leiden, Groningen, Hoogeveen, Wijchen, Breda, Kampen, Naaldwijk, Kerkrade en Vlissingen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Singel 39 draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Singel 39 staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Singel 39!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Singel 39, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Singel 39 verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Singel 39

De film Singel 39 in de volgende steden in de bioscoop te zien: Schagen, Ede, Zwolle, Enschede, Den Haag, Leeuwarden, Woudrichem, Veldhoven, Beverwijk, Zevenaar, Almelo, Utrecht, Uden, Houten, Leiden, Groningen, Hoogeveen, Wijchen, Breda, Kampen, Naaldwijk, Kerkrade en Vlissingen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Singel 39, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.