Sin señas particulares (2020)

Trailer van Sin señas particulareshttps://img.youtube.com/vi/ICUa1CjSUfQ/0.jpg2021-09-20T01:08:56+02:00Trailer van Sin señas particulares

Nadat Magdalena’s zoon het ouderlijk huis in Mexico heeft verlaten om in Verenigde Staten werk te gaan zoeken heeft ze al maanden niets meer van hem vernomen. De autoriteiten willen dat Magdalena de overlijdensakte van haar zoon ondertekent, maar een ontmoeting met een andere moeder doet haar beseffen dat ze niet kan leven zonder het lot van haar zoon te kennen. Ze begint aan een odyssee door gebieden waar de narco's en criminele bendes heer en meester zijn.

details Sin señas particulares

6GTIMDb 7.4101022 100 minuten

recensies Sin señas particulares

De Volkskrant
Sin señas particulares poster van Sin señas particulares cast & crew

kijkwijzer Sin señas particulares

6GT

IMDb Sin señas particulares

IMDb 7.4101022

cast & crew Sin señas particulares

regisseur

Fernanda Valadez

acteurs

Mercedes Hernández, David Illescas en Juan Jesús Varela

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Sin señas particulares

in première op

01-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Sin señas particulares geen voorstellingen in Groningen

Sin señas particulares draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sin señas particulares.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sin señas particulares. Hier zie je waar en wanneer Sin señas particulares in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sin señas particulares uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sin señas particulares wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sin señas particulares draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sin señas particulares wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sin señas particulares draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sin señas particulares staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sin señas particulares wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sin señas particulares!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sin señas particulares, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sin señas particulares kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sin señas particulares verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sin señas particulares. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sin señas particulares wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sin señas particulares en de regisseur van de film Sin señas particulares worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.