Sia, de rebelse bosfee (2020)

Trailer van Sia, de rebelse bosfeehttps://img.youtube.com/vi/ZjYWz59PnB8/0.jpg2021-09-20T04:06:58+02:00Trailer van Sia, de rebelse bosfee

De rebelse fee Sia en een excentrieke jongen zetten al hun moed en kracht in om de natuur van de ondergang te redden.

details Sia, de rebelse bosfee

2GIMDb 89 minuten
Sia, de rebelse bosfee poster van Sia, de rebelse bosfee cast & crew

kijkwijzer Sia, de rebelse bosfee

2G

IMDb Sia, de rebelse bosfee

IMDb

cast & crew Sia, de rebelse bosfee

regisseur

Marja Pyykkö

stemmen

Lely Zeger, Kevin Hassing, Marlies Somers, Lina Roeland, Ida Verspaandonk, Tineke Blok, Milan van Weelden en Doris Baaten

scenario

en

distributeur

In the Air

details Sia, de rebelse bosfee

in première op

10-06-2021

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2020

speelduur

89 minuten

Deze week zijn er voor Sia, de rebelse bosfee geen voorstellingen in Rotterdam

Dit is de bioscoopagenda van de film Sia, de rebelse bosfee.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sia, de rebelse bosfee. Hier zie je waar en wanneer Sia, de rebelse bosfee in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sia, de rebelse bosfee uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sia, de rebelse bosfee wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sia, de rebelse bosfee draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sia, de rebelse bosfee wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Sia, de rebelse bosfee draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film Sia, de rebelse bosfee staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Sia, de rebelse bosfee wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sia, de rebelse bosfee!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sia, de rebelse bosfee, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sia, de rebelse bosfee kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sia, de rebelse bosfee verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sia, de rebelse bosfee. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sia, de rebelse bosfee wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sia, de rebelse bosfee en de regisseur van de film Sia, de rebelse bosfee worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.