She Said (2022)

She Said in de bioscoop

She Said is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film She Said.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film She Said. Hier zie je waar en wanneer She Said in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film She Said uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen She Said wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film She Said draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film She Said wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film She Said draait in deze bioscopen: Filmhallen

De recensies van de film She Said staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film She Said wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film She Said!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film She Said, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film She Said kopen/reserveren.

De filmtijden van de film She Said verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film She Said. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film She Said wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film She Said en de regisseur van de film She Said worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.