Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (2019)

Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

details

1IMDb 6.910 87 minuten

recensies Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

De Volkskrant Trouw
Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap poster van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap cast & crew

kijkwijzer Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

1

IMDb Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

IMDb 6.910

cast & crew Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

regisseurs

Richard Phelan en Will Becher

acteurs

Justin Fletcher, John Sparkes, Chris Morrell, Andy Nyman, David Holt, Kate Harbour, Amalia Vitale, Joe Sugg, Emma Tate, Richard Webber, Simon Greenall en Naomi McDonald

scenario

producent

Paul Kweley

distributeur

WW Entertainment

details Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

in première op

09-10-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Deze week zijn er voor Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap geen voorstellingen in Arnhem

Dit is de biosagenda van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Gouda en Groningen

De film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap draait in deze bioscopen: Filmhuis Gouda en Forum Groningen

De recensies van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap kopen.

De filmtijden van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap. Ook de kijkwijzer van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap en de regisseur van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap worden ook vermeld.