Shadow Game (2021)

Trailer van Shadow Gamehttps://img.youtube.com/vi/M0AiDlhycEE/0.jpg2021-09-19T04:06:05+02:00Trailer van Shadow Game

In de documentaire Shadow Game worden de ervaringen van jonge vluchtelingen samengesmeed tot een universeel verhaal. Drie jaar worden de verschillende jongeren gevolgd op hun tocht door Europa: van Griekenland tot Servië en van Bosnië en Herzegovina tot Italië en Nederland. De tieners doorkruisen besneeuwde landschappen en mijnenvelden, en komen onderweg agressieve grenspolitie tegen. Het bereiken van de eindbestemming is moeilijker dan ooit. Een deel van het materiaal is door de jongens zelf op hun telefoon gefilmd.

details Shadow Game

3AIMDb 8.31030 90 minuten

recensies Shadow Game

De Filmkrant

kijk Shadow Game online

Pathe Thuis
Shadow Game poster van Shadow Game cast & crew

kijkwijzer Shadow Game

3A

IMDb Shadow Game

IMDb 8.31030

cast & crew Shadow Game

regisseurs

Eefje Blankevoort en Els van Driel

distributeur

Cinema Delicatessen

details Shadow Game

in première op

10-06-2021

genre

documentaire

jaar

2021

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Shadow Game geen voorstellingen in Rotterdam

Shadow Game draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Shadow Game.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Shadow Game. Hier zie je waar en wanneer Shadow Game in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Shadow Game uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Shadow Game wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Shadow Game draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Shadow Game wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Shadow Game draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Shadow Game staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Shadow Game wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Shadow Game!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shadow Game, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Shadow Game kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Shadow Game verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Shadow Game. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Shadow Game wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Shadow Game en de regisseur van de film Shadow Game worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.