Secret Life Of Pets 2 (2019)

Nieuwe avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige konijntje Sneeuwbal.

Secret Life Of Pets 2 poster van Secret Life Of Pets 2

beoordelingen Secret Life Of Pets 2

2GA

IMDb 6.610

cast & crew Secret Life Of Pets 2

regisseur

Chris Renaud

stemmen

Hannibal Buress, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Lake Bell, Ellie Kemper, Nick Kroll, Dana Carvey, Harrison Ford, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Pete Holmes, Jenny Slate, Garth Jennings en Eric Stonestreet

scenario

producenten

Chris Meledandri en Janet Healy

distributeur

Universal Pictures International

details Secret Life Of Pets 2

in première op

05-06-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

86 minuten

Deze week zijn er voor Secret Life Of Pets 2 geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de biosagenda van de film Secret Life Of Pets 2.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Secret Life Of Pets 2 getoond.

De je film Secret Life Of Pets 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Delft, Zwolle, Almere, Leeuwarden, Enschede, Groningen, Breda, Arnhem, Den Helder, Den Bosch, Tilburg, Zaandam, Amersfoort en Ede

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Secret Life Of Pets 2 draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Secret Life Of Pets 2 staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Secret Life Of Pets 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Secret Life Of Pets 2, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Secret Life Of Pets 2 verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Secret Life Of Pets 2

De film Secret Life Of Pets 2 in de volgende steden in de bioscoop te zien: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Delft, Zwolle, Almere, Leeuwarden, Enschede, Groningen, Breda, Arnhem, Den Helder, Den Bosch, Tilburg, Zaandam, Amersfoort en Ede.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Secret Life Of Pets 2, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.