Secret Impressionists (2020)

Kunstdocumentaire over de tentoonstelling ‘Impressionisti Segreti’. Meer dan vijftig werken van de grootste impressionistische kunstenaars, waaronder Monet, Renoir, Cézanne, Pissarro, Sisley, Caillebotte, Morisot, Gonzales, Gauguin en Signac worden in deze documentaire getoond.

details Secret Impressionists

IMDb 6.81016 80 minuten
Secret Impressionists poster van Secret Impressionists cast & crew

IMDb Secret Impressionists

IMDb 6.81016

cast & crew Secret Impressionists

regisseur

Daniele Pini

acteurs

Claire Durand-Ruel, Sergio Gaddi, Marianne Mathieu, Melania Gaia Mazzucco en Alain Tapie

details Secret Impressionists

jaar

2020

speelduur

80 minuten

Deze week zijn er voor Secret Impressionists geen voorstellingen in Zevenaar

Secret Impressionists draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Secret Impressionists.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Secret Impressionists. Hier zie je waar en wanneer Secret Impressionists in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Secret Impressionists uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Secret Impressionists wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Secret Impressionists draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Secret Impressionists wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Secret Impressionists draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Secret Impressionists staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Secret Impressionists wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Secret Impressionists!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Secret Impressionists, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Secret Impressionists kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Secret Impressionists verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Secret Impressionists. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Secret Impressionists wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Secret Impressionists en de regisseur van de film Secret Impressionists worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.