Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Sauvage (2018)

De 22-jarige prostituee Leo denkt, ondanks de risico's, niet aan stoppen, maar hoopt in zijn werk een beetje liefde en tederheid te vinden. Dan op een avond treft hij de Canadese zakenman Claude die gek op hem raakt. Er ontstaat een relatie en Claude wil zich liefdevol bekommeren om hem, maar is Leo in staat om zich te binden en zijn milieu vaarwel te zeggen?

details

4GSIMDb 7.010 97 minuten

recensies Sauvage

De Filmkrant De Volkskrant
Sauvage poster van Sauvage cast & crew

kijkwijzer Sauvage

4GS

IMDb Sauvage

IMDb 7.010

cast & crew Sauvage

regisseur

Camille Vidal-Naquet

acteurs

Félix Maritaud, Eric Bernard en Nicolas Dibla

distributeur

Arti Film

details Sauvage

in première op

14-03-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor Sauvage geen voorstellingen in Utrecht

Sauvage draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sauvage.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sauvage. Hier zie je waar en wanneer Sauvage in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sauvage uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sauvage wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sauvage draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sauvage wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sauvage draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sauvage staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sauvage wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sauvage!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sauvage, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sauvage kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sauvage verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sauvage. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sauvage wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sauvage en de regisseur van de film Sauvage worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.