Sakawa (2018)

Trailer van Sakawahttps://img.youtube.com/vi/UGG-c-YP26M/0.jpg2021-08-28T03:45:47+02:00Trailer van Sakawa

Documentaire over internetzwendelaars in Ghana, die rijke westerlingen oplichten om aan de armoede te ontsnappen. In Ghana ligt op giftige stortplaatsen met oude computers een schat aan informatie. Het is relatief eenvoudig hard drives te openen en toegang te krijgen tot foto’s en persoonlijke informatie van de voormalige eigenaren. Met een naam en adres is vrijwel iedereen online op te sporen. De film volgt Anna, een jonge moeder die internetoplichter wil worden. Een ervaren zwendelaar probeert haar de kneepjes van het vak te leren, maar Anna heeft weinig talent.

details Sakawa

1IMDb 6.610187 81 minuten

recensies Sakawa

De Filmkrant De Volkskrant
Sakawa poster van Sakawa cast & crew

kijkwijzer Sakawa

1

IMDb Sakawa

IMDb 6.610187

cast & crew Sakawa

regisseur

Ben Asamoa

acteurs

Ama en One Dollar

distributeur

Cinema Delicatessen

details Sakawa

in première op

07-03-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

81 minuten

Sakawa draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sakawa.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sakawa. Hier zie je waar en wanneer Sakawa in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sakawa uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sakawa wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sakawa draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sakawa wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sakawa draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sakawa staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sakawa wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sakawa!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sakawa, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sakawa kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sakawa verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sakawa. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sakawa wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sakawa en de regisseur van de film Sakawa worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.