Sacro GRA (2013)

De GRA (Grande Raccordo Anulare) is de ringweg van Rome, waar regisseur Gianfranco Rosi gedurende twee jaar onzichtbare werelden en mogelijke toekomstbeelden, die zich in dit gebied van constante onrust herbergen, heeft vastgelegd.

details

3ATIMDb 6.210 93 minuten

recensies Sacro GRA

De Filmkrant
Sacro GRA poster van Sacro GRA cast & crew

kijkwijzer Sacro GRA

3AT

IMDb Sacro GRA

IMDb 6.210

cast & crew Sacro GRA

regisseur

Gianfranco Rosi

acteur

N/A

scenario

en

producenten

Rai Cinema, La femme endormie en MIBAC

distributeur

Cinéart Nederland BV

details Sacro GRA

in première op

14-05-2014

genre

documentaire

jaar

2013

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Sacro GRA geen voorstellingen in Groningen

Sacro GRA draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sacro GRA.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sacro GRA. Hier zie je waar en wanneer Sacro GRA in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sacro GRA uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sacro GRA wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sacro GRA draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sacro GRA wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sacro GRA draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sacro GRA staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sacro GRA wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sacro GRA!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sacro GRA, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sacro GRA kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sacro GRA verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sacro GRA. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sacro GRA wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sacro GRA en de regisseur van de film Sacro GRA worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.