Run (2020)

Trailer van Runhttps://img.youtube.com/vi/_c13zbzbbRE/0.jpg2021-09-01T02:30:29+02:00Trailer van Run

Chloe is in volledige thuis-isolatie opgevoed door haar moeder, die sinds haar geboorte alles controleert. Chloe zit in een rolstoel, slikt elke dag medicijnen, krijgt thuis les en komt bijna nooit buiten het huis.

details Run

6GATIMDb 6.71057590 90 minuten
Run poster van Run cast & crew

kijkwijzer Run

6GAT

IMDb Run

IMDb 6.71057590

cast & crew Run

regisseur

Aneesh Chaganty

acteurs

Sarah Paulson, Kiera Allen en Pat Healy

distributeur

Splendid Film

details Run

in première op

15-07-2021

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Run geen voorstellingen in Nijmegen

Run draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Run.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Run. Hier zie je waar en wanneer Run in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Run uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Run wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Run draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Run wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Run draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Run staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Run wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Run!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Run, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Run kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Run verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Run. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Run wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Run en de regisseur van de film Run worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.