Rogue (2020)

Huurling O'Hara leidt een eskadron soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van een stel kidnappers. Als de missie mislukt en het team midden in Afrika strandt, moet O'Hara niet alleen de confrontatie aangaan met een bende rebellen, maar ook met een leeuw.

details

6GATIMDb 3.810 100 minuten
Rogue poster van Rogue cast & crew

kijkwijzer Rogue

6GAT

IMDb Rogue

IMDb 3.810

cast & crew Rogue

regisseur

M.J. Basset

acteurs

Megan Fox, Greg Kriek, Philip Winchester en Sisanda Henna

distributeur

Dutch FilmWorks

details Rogue

in première op

24-09-2020

genres

thriller en actie

jaar

2020

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Rogue geen voorstellingen in Groningen

Rogue draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rogue.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rogue. Hier zie je waar en wanneer Rogue in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rogue uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rogue wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rogue draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rogue wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rogue draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rogue staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Rogue wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rogue!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rogue, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rogue kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rogue verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rogue. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rogue wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rogue en de regisseur van de film Rogue worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.