Robocar Poli (2019)

Het Robocar team staat altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Het team gaat een echte bosbrand te lijf en Heli probeert een storm te trotseren om zijn reddingsteam te helpen. Ook maakt Robocar Poli een heleboel nieuwe vrienden.

details

1IMDb 6.410 70 minuten
Robocar Poli poster van Robocar Poli cast & crew

kijkwijzer Robocar Poli

1

IMDb Robocar Poli

IMDb 6.410

cast & crew Robocar Poli

regisseur

Eom Jun-yeong

stemmen

Cystine Carreon, Frans Limburg, Jelle Amersfoort, Job Bovelander, Marc Nochem, Mitchell van den Dungen Bille, Olivier Banga, Philip ten Bosch, Priscilla Knetemann, Rolf Koster, Ruben Lürsen, Wiebe-Pier Cnossen en Zjon Smaal

producent

ROI Visual

distributeur

Just Film Distribution

details Robocar Poli

in première op

27-10-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

70 minuten

Robocar Poli draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Robocar Poli.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Robocar Poli. Hier zie je waar en wanneer Robocar Poli in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Robocar Poli uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Robocar Poli wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Robocar Poli draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Robocar Poli wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Robocar Poli draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Robocar Poli staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Robocar Poli wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Robocar Poli!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Robocar Poli, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Robocar Poli kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Robocar Poli verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Robocar Poli. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Robocar Poli wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Robocar Poli en de regisseur van de film Robocar Poli worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.