Richard Jewell (2019)

Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is.

details

3GATIMDb 7.510 131 minuten

recensies Richard Jewell

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Richard Jewell online

Pathe Thuis
Richard Jewell poster van Richard Jewell cast & crew

kijkwijzer Richard Jewell

3GAT

IMDb Richard Jewell

IMDb 7.510

cast & crew Richard Jewell

regisseur

Clint Eastwood

acteurs

Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Kathy Bates, Jon Hamm, Jon Hamm en Olivia Wilde

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Richard Jewell

in première op

05-03-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

131 minuten

Deze week zijn er voor Richard Jewell geen voorstellingen in Den Haag

Richard Jewell draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Richard Jewell.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Richard Jewell. Hier zie je waar en wanneer Richard Jewell in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Richard Jewell uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Richard Jewell wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Richard Jewell draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Richard Jewell wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Richard Jewell draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Richard Jewell staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Richard Jewell wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Richard Jewell!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Richard Jewell, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Richard Jewell kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Richard Jewell verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Richard Jewell. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Richard Jewell wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Richard Jewell en de regisseur van de film Richard Jewell worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.