Retablo (2017)

Segundo woont met zijn ouders in een afgelegen dorpje in de Andes; zijn vader is een gerespecteerd maker van altaarbeeldjes en Segundo is bij hem in de leer. Ze werken intensief samen en gaan ook op pad naar hun klanten om ze te verkopen. Als Segundo een geheime kant van zijn vader ontdekt stort zijn wereld in elkaar.

details

3DIMDb 7.710 101 minuten

recensies Retablo

De Volkskrant De Filmkrant
Retablo poster van Retablo cast & crew

kijkwijzer Retablo

3D

IMDb Retablo

IMDb 7.710

cast & crew Retablo

regisseur

Alvaro Delgado Aparicio

acteurs

Magaly Solier, Amiel Cayo en Junior Bejar

distributeur

Arti Film

details Retablo

in première op

04-07-2019

genre

drama

jaar

2017

speelduur

101 minuten

Retablo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Retablo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Retablo. Hier zie je waar en wanneer Retablo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Retablo uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Retablo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Retablo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Retablo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Retablo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Retablo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Retablo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Retablo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Retablo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Retablo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Retablo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Retablo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Retablo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Retablo en de regisseur van de film Retablo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.