Redbad (2018)

De adellijke Friese strijder Redbad belandt na de inval van de Franken in Noord-Nederland bij de Vikingen. Van daaruit plant hij zijn terugkeer: om de dood van zijn vader te wreken en het oprukkende Christendom het hoofd te bieden.

details

6GTIMDb 5.410 160 minuten

recensies Redbad

De Filmkrant Het Parool

kijk Redbad online

Pathe Thuis
Redbad poster van Redbad cast & crew

kijkwijzer Redbad

6GT

IMDb Redbad

IMDb 5.410

cast & crew Redbad

regisseur

Roel Reiné

acteurs

Gijs Naber, Loes Haverkort, Lisa Smit, Britte Lagcher, Renée Soutendijk, Teun Kuilboer, Søren Malling, Huub Stapel, Peter Faber, Nienke Brinkhuis, Egbert-Jan Weeber, Nynke Heeg, Camilla Gotlieb, Jack Wouterse, Tibo Vandenborre, Aus Greidanus sr., Arnost Kraus, Martijn Fischer, Mark van Eeuwen, Flor Decleir, Eugene Bervoets, Birgit Schuurman, Pieter Embrechts, Kobi van Huffel, Simon Stenspil, Daphne Wellens, Morten Rose, Jonathan Banks en Adam Lld Rowheder

distributeur

Splendid Film

details Redbad

in première op

28-06-2018

genres

actie, avontuur en drama

jaar

2018

speelduur

160 minuten

Redbad draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Redbad.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Redbad. Hier zie je waar en wanneer Redbad in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Redbad uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Redbad wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Redbad draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Redbad wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Redbad draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Redbad staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en Het Parool. Ook de IMDB score/rating van de film Redbad wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Redbad!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Redbad, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Redbad kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Redbad verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Redbad. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Redbad wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Redbad en de regisseur van de film Redbad worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.