Red Joan (2018)

De Britse Joan Stanley is gepensioneerd en leeft een rustig bestaan wanneer ze plotseling wordt opgepakt door MI5. Ze blijkt jarenlang een van de meest invloedrijke spionnen voor de KGB te zijn geweest.

details

4AIMDb 6.410 101 minuten

recensies Red Joan

De Volkskrant

kijk Red Joan online

Pathe Thuis
Red Joan poster van Red Joan cast & crew

kijkwijzer Red Joan

4A

IMDb Red Joan

IMDb 6.410

cast & crew Red Joan

regisseur

Trevor Nunn

acteurs

Judi Dench, Sophie Cookson, Tom Hughes en Stephen Campbell Moore

distributeur

Cinéart Nederland

details Red Joan

in première op

09-05-2019

genres

drama en crime

jaar

2018

speelduur

101 minuten

Deze week zijn er voor Red Joan geen voorstellingen in Rotterdam

Red Joan draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Red Joan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Red Joan. Hier zie je waar en wanneer Red Joan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Red Joan uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Red Joan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Red Joan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Red Joan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Red Joan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Red Joan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Red Joan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Red Joan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Red Joan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Red Joan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Red Joan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Red Joan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Red Joan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Red Joan en de regisseur van de film Red Joan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.